Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Как да станеш програмист от нулата?

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

„Как да станеш програмист?“ най-вероятно ти се върти в главата като въпрос, защото…

С нарастването на значимостта на дадена тема, нараства и вниманието на хората към нея. Така се случи с темата за професиите в IT.

Вероятно на мнозина от вас е минавала мисълта да станете част от бранша, работейки от разстояние и припечелвайки добри пари. Но естествено се появяват и много въпроси.

По тази причина, ние организираме събитие за тези от вас, които искат да разберат „Как да станеш програмист от нулата“?

„Изненади“:

Да станеш програмист НЕ е лесно и НЕ е бързо.
Да станеш начално ниво програмист, може да ти отнеме между 6-36 месеца, в зависимост от интензивността на програмата и броя проекти, по които си работил.
Да станеш програмист в голяма компания изисква не само да можеш да пишеш код, но и да разбираш как се създава софтуер в екип.
Водещ на събитието ще бъде изпълнителният директор на IT Step София – Андрей Николов. Специалист с международен опит в търсенето и обучението на IT специалисти. Събитието ще се проведе на английски език

Елате и получете отговор на въпросите си. Такива могат да бъдат:

Какви са предимствата и недостатъците на онлайн обученията?
Какви са предимствата и недостатъците на присъствените обучения?
Какъв е кариерният път на един програмист? и т.н.
Събитието ще се проведе на 20 август от 19:00 ч. в сградата на Международна компютърна академия IT STEP на ул. Алабин 58.

За да заявите участие е нужно да се регистрирате във формата по-долу.

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност