Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Обучителен курс по HTML&CSS

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

 

Този курс може вече да не е част от програмата на IT STEP. Посетете страницата https://itstep.bg/education-adults, за да се запознаете с актуалните ни обучения.

Повече за курса:

Курсът има за цел да ви запознае с начина на създаване на статични web-страници с помощта на HTML 5 и CSS 3: двата основни езика на създаване на web-странци, стандарт в уеб индустрията.

 

За кого е подходящ?

Обучението е подходящо за всички, които имат желанието да се занимават с уеб дизайн и искат да придобият умения за разработка на уеб сайтове и страници. Обучението по HTML&CSS служи като основа за всички останали курсове свързани с Интернет програмиране.

 

Продължителност на обучението

Общата продължителност на обучението е 48 учебни часа. Обучението ще се проведе в малки групи, с цел много повече индивидуално внимание на лектора към курсистите по време на практическите упражнения. Курсът ще се провежда всеки понеделник и сряда от 19:00 до 22:00 часа.

 

Старт на курса от 11-ти юли до 31-ви август.

 

Завършилите ще имат възможност да получат сертификат от нашата академия!

 

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност