Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Пакет "Интериорен дизайн"

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

 

Този курс може вече да не е част от програмата на IT STEP. Посетете страницата https://itstep.bg/education-adults, за да се запознаете с актуалните ни обучения.

 

Усвои необходимите знания, за да визуализираш своите интериорни идеи със софтуера "Autodesk AutoCAD"!

 

Повече за пакета:

В пакета са включени два курса. Те имат за цел да те запознаят с инструментите и командите, необходими за създаване на чертежи с програмата AutoCAD, както и да те запознаят с естетичните тънкости и елементи, които трябва да бъдат издържани при интериорни проекти.

Можеш да научиш подробно за курсовете по "Autodesk AutoCAD" и "Вътрешен дизайн" на посочените линкове:

Autodesk AutoCAD - https://itstep.bg/events/autodesk-and-autocad-training-course1

Вътрешен дизайн - https://itstep.bg/events/training-course-in-interior-design

 

За кого е подходящ?

Пакетът е предназначен както за абсолютно начинаещи, така и за тези, които имат начални познания, но желаят да ги развиват на професионално ниво.

 

Продължителност на обучението

Общата продължителност на обучението е 48 учебни часа. Обучението ще се проведе в малки групи, с цел много повече индивидуално внимание на лектора към курсистите по време на практическите упражнения. Занятията ще се провеждат както следва:

09.04 - 14.05 - всяка събота от 15:30 до 20:00 часа.

21.05 - 04.06 - всяка събота от 15:30 до 20:00 часа.

Студентите в този поток ще се обучават от 9-ти април до 4-ти юни. Завършилите ще имат възможност да получат сертификат от нашата академия!

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност