Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Уебинар: Представяне на направление Дизайн в IT Step

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

Как да станеш дизайнер с помощта на Международна компютърна академия IT Step? 

 

На този въпрос ще отговорим в предстоящия ни уебинар и ще ти разкажем интересни детайли за направлението Компютърна графика и дизайн. Програмата ни е разработена за всеки, който желае творческа професия. Нашето обучение ще ти помогне да овладееш инструментите, използвани от успешните дизайнери. 

 

Уебинарът ще бъде воден от Алекс Илиева. Ще научиш повече за методологията на обучение в Международна академия IT Step, както и за онлайн системата, през която работим.

Александра Илиева е ръководител катедра Компютърна графика и дизайн в IT Step. Работила е в Егмонт България за любимите й от дете брандове – Хари Потър и Дисни. А в момента твори дизайни за Inspire Bulgaria – платформа за социално предприемачество и техния първи проект -– Kidz Welcome.

 

А ако не успееш да присъстваш на уебинара се запознай по - подробно с програмата на обучението тук: https://itstep.bg/kompyutrna-grafika-i-dizajn

 

Събитието ще се проведе в youtube, а линк ще получите преди началото му. 
Очакваме те пред екрана! :)
#stayathome

За да получаваш безплатни материали и новини от IT Step се присъеди към нашата фейсбук група:
https://www.facebook.com/groups/900729803725286/about/

Уебинарът е безплатен, но регистрацията е задължителна:

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност