Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Ден на отворените врати в IT STEP: „Компютърна графика и дизайн“

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Искаш да опиташ нещо ново? Искаш да знаеш дали графичният дизайн е за теб? Или пък имаш опит, но искаш да надградиш своите умения? И в трите случая от Компютърна академия IT STEP ще ти помогнем да преоткриеш своите възможности!

Не се колебай да заложиш на своята креативност, за да преследваш мечтите си! Ние ти предлагаме шанс да я развиеш и да избереш кое направление на дизайна е за теб.

 

?Кога?

1-ви февруари от 17:30 часа

 

?Къде?

Очакваме те на бул. "Черни връх" 51, ет. 2,  за Компютърна академия IT STEP. (Входът е от задната страна на сградата, откъм ул. „Борис Николов – Моката“).

 

✅Какво представлява събитието?

На това събитие можеш да разбереш:

- Какво представляват нашата образователна програма „Компютърна графика и дизайн“;

- Каква е структурата на академията и как функционира;

- Защо да се насочите към графичен, рекламен, уеб, 3D, интериорен, видео или друг вид дизайн;

- Какви са предизвикателствата в сферата на графичния дизайн и как да ги преодоляваш.

 

❗Важно:

Бихме желали да те уведомим, че събитието е съобразено с мерките за регулиране на разпространението на COVID-19. В тази връзка те молим да предоставиш зелен сертификат или негативен резултат от PCR или антигенно изследване за COVID-19. Местата са ограничени.

Моля, потвърди своето участие с регистрация от линка по-долу:

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност