Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Ден на отворените врати в компютърна академия IT Step

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

Заповядайте в академията ни на ул. Алабин 58, за да се потопите в атмосферата на IT step. 

От 13:00 до 14:30, нашите усмихнати колеги са готови да Ви помогнат и да отговорят на всеки въпрос, свързан с обучението в академията.

Ще Ви споделим повече информация защо ИТ секторът в България е толкова успешен и как можете да се развиете в сферата на програмирането, дизайна и технологиите. Ще научите повече за всички вълнуващи събития, курсове, работилници и лекции за възрастни и деца през тази учебна година в академията.

Ще разберете подробности за методологията на академията, както и за програмата на обучение в професионалните ни направления компютърна графика, дизайн и разработване на софтуер.

 Запазете своето място за презентацията и се запишете за безплатна консултация във формата по- долу  или ни потърсете на телефон: 02/494-22-54

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност