Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Работилница за деца: Направи си робо-хранилка за кучета

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

Напоследък чуваме все повече и повече за това как роботите навлизат в ежедневието ни и дори можем да ги видим как приготвят храна, носят предмети, придвижват се по стръмни повърхности. Интересно ли ви е как се случва това? Ние можем да ви покажем!

 

Заповядайте на събитието “Направи си робо-хранилка за кучета”, където ще се върнем назад в миналото, за да разберем как са изглеждали първите роботи, а след това ще ви запознаем и със съвременни модели като нашият робот Alpha.

 

Сигурни сме, че най-интересната част ще бъде вашето участие в събитието, защото заедно с нашите преподаватели, вие ще можете да направите първия си проект - Робо-хранилка за кучета. Преподавателите ще ви покажат как с Ардуино частите вие може да сглобявате и програмирате малки роботи.

 

Но това дори не е всичко - искаме да направим нашият малък проект още по-лесен и удобен за ползване. Какво по-хубаво от това да го управлявате през телефона си? В последната част от събитието ще опитаме да обвържем робота с приложение, което да може да се изтегли и ползва на мобилен телефон.

 

Започваме в 10:00 часа на 6 октомври. Всеки, който е на възраст между 10 и 14 години е добре дошъл в сградата на Международна компютърна академия IТ Step. Намираме се на ул. Алабин 58.

 

Събитието е напълно безплатно и се организира от сдружение Степ с подкрепата на програма Meet and Code.

 

За да запазите своето място, регистрирайте се сега от формата по- долу:

 

Очакваме Ви!

@meetandcode #meetandcode #SAP4Good #codeEU

 

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност