Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Открит урок: Теория на цветовете, базирана на герои от игрите.

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

Слънцето те прави по- щастлив, а зеленината в парка те кара да се чувстваш по-спокоен. Има защо. Всеки цвят носи своето значение и поражда емоция.

 

На събитието “Теория на цветовете, базирана на герои от игрите.” ще разберете повече за смисъла зад цветовия контекст на визията на героите в игрите. Александра Илиева ще представи идеята на теорията на цветовете по завладяващ децата начин.

 

Започваме на 2 ноември от 17:00 часа в сградата на Международна компютърна академия IT STEP на ул. Алабин 58. Събитието е подходящо за деца на възраст между 9 и 14 години.

Sofia Game Night се организира от Гьоте-институт България и Game Dev Summit, с генералното партньорство на The Stars Group.

 

Запазете своето място от формата по- долу.

 

Очакваме Ви!

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност