Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Открит урок: Рисуване с таблет

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

IT STEP е мястото, където с помощта на модерните компютърни технологии, ще можете да вдъхнете живот на своето въображение. Специално за любителите на изобразителното изкуство този път предлагаме да изпробват графични таблети, с помощта на които да направите дигитална рисунка.

 

Събитието ще продължи около 90 минути, като всеки ще използва една от най-добрите програми за редактиране на изображения за свой помощник. Ще се запознаете отблизо с някои от тънкостите на професионален софтуер и ще научите да работите чрез слоеве, четки и фигури, подобно на истински графични дизайнери.

 

Нашият дизайнер - Александра Илиева ще ви покаже стъпка по стъпка как да материализирате своите идеи. Мероприятието е подходящо за хора от 18 до 50+, които вярват, че няма нищо невъзможно, стига да си достатъчно смел да го направиш.

 

Александра Илиева е ръководител катедра Компютърна графика и дизайн в IT Step Sofia. Работила е в Егмонт България за любимите й от дете брандове – Хари Потър и Дисни. А в момента твори дизайни за Inspire Bulgaria – платформа за социално предприемачество и техния първи проект -– Kidz Welcome.

 

Събитието ще се проведе 5ти февруари от 19:30 ч. в сградата на Международна компютърна академия IT STEP на ул. Алабин 58.

*Местата за събитието са изчерпани. Благодарим за огромния интерес на всички!