Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Весела Minecraft Коледа!

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

IT STEP ви пожелава весела Коледа с Minecraft Education Edition!

 

🕖 Кога?

16-ти декември от 19:00 ч.

 

📌Къде?

Очакваме ви на бул. "Черни връх" 51, ет. 2,  за Компютърна академия IT STEP. (Входът е от задната страна на сградата, откъм ул. „Борис Николов – Моката“). Ще получите видео инструкции къде се намираме.

 

✅ Какво представлява събитието?

Събитието ще се проведе в две части. Първата част (между 30 и 40 минути) е за родителите, в която ще ви разкажем защо е важно детето да се сблъска с технологиите не само като потребител, а и като създател. Ще си поговорим и за това как ранните знания в IT сферата могат да са от голяма полза за продължаващото обучение на децата след 12-ти клас. Ще ви представим и възможности за специализирано обучение в нашата "Малка компютърна академия" и в частност - 6-месечен курс по програмиране с Minecraft Education Edition.

 

Втората част (между 80 и 90 минути, която стартира паралелно с тази за родителите) е за децата и ще представлява открит урок по програмиране с Minecraft Education Edition. По интересен и достъпен начин децата ще създадат истинска коледна обстановка с тематични елементи (елхички, снежинки, подаръци и др.) в света на Minecraft, с помощта на наш преподавател.

 

Продължителността на събитието е 90 минути.

 

Моля, потвърдете своето участие с регистрация от формата по-долу. По ваша преценка е дали ще впишете вашите имена или тези на детето.

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност