Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Онлайн курс: Създаване на игри - 3D светове

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

Курсът е подходящ за любознателни малчугани от 8 до 12 години с богато въображение и жажда за нови знания. 

Програмата ще запознае малките ни творци със забавната логическа платформа Kodu. Заедно ще създаваме собствени светове и герои. Ще направим и първата си игра, като ще проследим пътеката на действие на персонажите и ще обмисляме всички необходими стъпки по пътя на разработването на проектите на малчуганите. Ще усвоим заедно и основите на програмирането, докато правим интересни и забавни дигиталн шедьоври заедно.

Курсът стартира на 30 април и ще продължи до 18 юни 2020 г. Продължителността му е 8 учебни седмици. Занятията ще се провеждат изцяло онлайн всеки вторник и четвъртък от 17:00 до 18:30 ч.

За улеснение всички уроци с преподавател се записват, а учебните материали, домашните работи и видеата се качват в платформата Microsoft Teams. По този начин, ако решите да се включите след началото на курса, ще има всичко необходимо, за да бъде обучението пълноценно.

Инвестирайте в бъдещето на своето дете, докато се забавлявате заедно вкъщи!

Цената на курса е 88 лв.

Може да се запишете за програмата през регистрационната ни форма.

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност