Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Дни на отворените врати - Малка Компютърна Академия в Бургас

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

Ако сте родител на дете от 9 до 14 години и искате то да се занимава с нещо интересно и забавно, което би помогнало за бъдещето му, то заповядайте на Дните на отворените врати на Малка компютърна академия в град Бургас. Запознайте се с организаторите, задайте въпросите си, прегледайте програмата. В края на събитието ще имате възможност и да запишете детето си за обучението. Местата са ограничени.

Защо?
Защо ви е да запишете детето на Компютърна Академия, вместо да го оставите да се забавлява? Ето няколко причини:

  • Да се сблъска с технологиите не само като потребител, а като създател.
  • Да има няколо часа на седмица, в които да учи практически неща
  • Когато децата опитат материя като програмиране, дизайн, роботика, разработка на web сайтове и приложения, то ще имат по-пълна представа за тях, когато дойде време да избират насока за учене.

Къде?

Бизнес Инкубатор в град Бургас, ул. Княз Александър Батенберг 28


Кога?

27-ми септември - от 17:00ч. до 19:00ч.

28-ми септември - от 11:00ч. до 15:00ч.

4-ти октомври - от 17:00 ч.. до 19:00ч.

5-ти октомври - от 11:00ч. до 15:00ч.

Регистрирайте се като попълните регистрационната форма. След регистрация, ще получите обаждане от наш консултант за потвърждение и за уточнение на коя от 4-те дати ще присъствате.

 

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност