Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Отворени врати: Създай игра със Scratch

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

Ако децата ви си мислят, че да направят собствена игра е трудно, доведете ги на нашето събитие. Ние ще им покажем как чрез Скрач ще могат да създават собствени игри и да развиват въображението и логиката си.

 

В Скрач програмирането е лесно и достъпно дори и за по-малките. Програмата разчита на изграждане на лесни условия чрез подреждане на логически блокчета.

 

В този уъркшоп, децата ще могат да упражнят своята креативност, логика и работа в екип и да направят своите първи стъпки в света на програмирането.

 

Междувременно за родителите сме приготвили подробна информация за приключението през което ще преминат децата и зa Малката компютърна академия на IT Step. Мястото, където учениците усвояват уменията, които целият свят ще използва в бъдеще.

 

Програма:

Старт:15:30ч.

Родителите ще бъдат поканени на презентация, докато малчуганите творят.

Край: 17:00ч.

 

Събитието е подходящо за деца между 9 и 14 години и ще се проведе на 22.02. – събота, от 15:30ч.  в сградата ни в Международна компютърна академия IT STEP на ул. Алабин 58.

 

Местата за събитието са изчерпани. Благодарим ви за интереса!