Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Открит урок: Дигитално рисуване - да нарисуваме морето

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

IT STEP е мястото, където с помощта на компютърните технологии, децата ще могат да вдъхнат живот на героите от своето въображение. Специално за любителите на изобразителното изкуство този път предлагаме да изпробват графични таблети, с помощта на които да направят своя дигитална рисунка на тема "море'.

Събитието ще продължи един час, като всяко от децата ще използва една от най-добрите програми за редактиране на изображения за свой помощник. Децата ще се запознаят отблизо с някои от тънкостите на професионален софтуер и ще научат как да работят чрез слоеве, четки и фигури.

Малките художници ще бъдат непрекъснато напътствани от нашите преподаватели, които ще показват на децата стъпка по стъпка как да осъществят своите идеи. Събитието е подходящо за деца между 9 и 12 години и ще се проведе на 25 август (неделя) от 16 ч. в сградата на Международна компютърна академия IT STEP на ул. Алабин 58.
За да заявите участие, молим, да се регистрирате:

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност