Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Minecraft 2

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

 

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

 

Ако сте родител на дете от 3-ти до 7-ми клас и искате то да се занимава с нещо интересно и забавно, което би помогнало за бъдещето му, заповядайте заедно с него на нашето онлайн събитие! 

 

? Кога?

5-ти март от 10:30 часа. Вече две групи за 5-ти март са запълнени. Следващата свободна група е на 12.03 от 10:30 ч. За регистрация - посетете този линк: https://itstep.bg/events/open-lesson-programming-with-minecraft

 

✅ Какво представлява събитието?

Събитието ще се проведе в два модула, които ще се състоят паралелно (в единия присъстват родителите, в другия - децата). Модулът за децата ще представлява открит урок по програмиране на Minecraft, а този за родителите ще има за цел да ви информира как правилно да следите и напътствате детето си онлайн. Също ще ви разкажем защо е важно детето да се сблъска с технологиите не само като потребител, а като създател. Ще си поговорим и за това как ранните знания в IT сферата могат да са от голяма полза за продължаващото обучение на децата след 12-ти клас. Продължителността на събитието е 90 минути.

 

❗ Важно:

Събитието ще се проведе онлайн чрез платформата Microsoft Teams. След регистрация на нашия уеб сайт ще получите имейл с линк към онлайн срещата и инструкции за влизане в нея. Необходимо е да разполагате с две устройства (едно за детето, едно за вас), от които да влезете в срещата. Тъй като децата ще програмират, за тях е необходим настолен компютър или лаптоп, а вие можете да влезете в платформата и чрез мобилния си телефон.

 

Моля, потвърдете своето участие с регистрация от линка по-долу:

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност