Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Открит урок: Ретуш на снимки

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.c

IT STEP е мястото, където с помощта на модерните компютърни технологии, ще можете активно да използвате своето въображение. Как да се научите съвсем сами да подобрявате своите снимки?

Редактирането на снимки никога не е било по-лесно, което означава че можем безпроблемно споделяме снимки с по - добро качество и без недостатъци с приятели и близки. Затова ви каним в IТ Step да донесете собствена снимка и заедно с нашия професионален дизайнер да я коригирате. Ще научите полезни трикове и съвети за редакция на селфита и всякакви други снимки като: 

  • коригиране на червени очи;
  • премахване на несъвършенства по кожата;
  • смяна на цвета на косата или очи;
  • изправяне или смаляване на нос;
  • премахване на бръчки;
  • уголемяване на устни или други части на тялото.

Събитието ще продължи около 90 минути, като всеки ще използва една от най-добрите програми за редактиране на изображения за свой помощник. Ще се запознаете отблизо с някои от тънкостите на професионален софтуер и сами ще можете да трансформирате снимките си като истински графични дизайнери.

Местата са ограничени и регистрацията е задължителна: 

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност