Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Отворен урок: Ретуш на снимки

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

IT STEP е мястото, където с помощта на модерните компютърни технологии, ще можете активно да използвате своето въображение. Специално за любителите на фотографията този път ви каним да се научите съвсем сами да подобрявате своите снимки. 

 

Събитието ще продължи около 90 минути, като всеки ще използва една от най-добрите програми за редактиране на изображения за свой помощник. Ще се запознаете отблизо с някои от тънкостите на професионален софтуер и ще научите да работите подобно на истински графични дизайнери.

 

Нашият дизайнер - Александра Илиева ще ви покаже стъпка по стъпка как да подобрявате своите снимки чрез ретуш. Ретуширането представлява премахване на несъвършенствата или да направите леки корекции по лицето си. Мероприятието е подходящо за хора от 18 до 50+, които вярват, че няма нищо невъзможно, стига да единствено да поискаш да го направиш.

 

Александра Илиева е ръководител катедра Компютърна графика и дизайн в IT Step Sofia. Работила е в Егмонт България за любимите й от дете брандове – Хари Потър и Дисни. А в момента твори дизайни за Inspire Bulgaria – платформа за социално предприемачество и техния първи проект -– Kidz Welcome.

 

Събитието ще се проведе 19ти февруари от 19:00 ч. в сградата на Международна компютърна академия IT STEP на ул. Алабин 58. Молим Ви да присъствате 10 минути преди началото на събитието, за да гарантирате своето място. 

 

Събитието е безплатно, но регистрацията е задължителна: