Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Открит урок: Дигитално рисуване с Krita

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Иска ти се да подариш на детето си възможността да развие творческия си потенциал и да се подготви за успешно бъдеще? Направи първата стъпка, като го доведеш на събитие при нас!

По време на събитието "Като дизайнер: Дигитално рисуване с Krita " ще покажем на малките таланти как да пренасят шедьоврите си в дигиталното пространство.

📅 Кога?

26-ти май от 19:00 ч.

📌Къде?

Очакваме ви на бул. "Черни връх" 51, ет. 2, за Компютърна академия IT STEP. (Входът е от задната страна на сградата, откъм ул. „Борис Николов – Моката“).

 

✅ Какво представлява събитието?

Събитието ще се проведе в две части. Първата част (между 30 и 40 минути) е за родителите, в която ще ви разкажем защо е важно детето да се сблъска с технологиите не само като потребител, а и като създател. Ще си поговорим и за това как ранните знания в IT сферата могат да са от голяма полза за продължаващото обучение на децата.

Втората част (между 80 и 90 минути) стартира паралелно с тази за родителите. Тя е за децата и ще представлява открит урок по рисуване с графичен таблет чрез програмата Krita (по-улеснена версия на Photoshop). Децата ще могат едновременно да се забавляват, докато рисуват с таблет, но и да научат базовите функции на програмата за 2D графика. Така по интересен и достъпен начин малчуганите ще направят първите си стъпки в света на графиката, с помощта на наш преподавател. 

 

Продължителността на събитието е 90 минути.

 

Моля, потвърдете участие, като попълните регистрационната форма по-долу. По Ваша преценка е дали ще впишете Вашите имена или тези на детето.

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност