Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Открит урок:Ретуш на снимки

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

IT STEP е мястото, където с помощта на модерните компютърни технологии, ще можете активно да използвате своето въображение. Как да се научите съвсем сами да подобрявате своите снимки?

Редактирането на снимки никога не е било по-лесно, което означава че можем безпроблемно споделяме снимки с по - добро качество и без недостатъци с приятели и близки. Затова ви каним в IТ Step да донесете собствена снимка и заедно с нашия професионален дизайнер да я коригирате. Ще научите полезни трикове и съвети за редакция на селфита и всякакви други снимки като: 

  • коригиране на червени очи;
  • премахване на несъвършенства по кожата;
  • смяна на цвета на косата или очи;
  • изправяне или смаляване на нос;
  • премахване на бръчки;
  • уголемяване на устни или други части на тялото.

Събитието ще продължи около 90 минути, като всеки ще използва една от най-добрите програми за редактиране на изображения за свой помощник. Ще се запознаете отблизо с някои от тънкостите на професионален софтуер и сами ще можете да трансформирате снимките си като истински графични дизайнери.

Нашият дизайнер - Александра Илиева ще ви покаже стъпка по стъпка как да подобрявате своите снимки чрез ретуш. Ретуширането представлява премахване на несъвършенствата или да направите леки корекции по лицето си. Мероприятието е подходящо за хора от 18 до 50+, които вярват, че няма нищо невъзможно, стига да единствено да поискаш да го направиш.

Александра Илиева е ръководител катедра Компютърна графика и дизайн в IT Step Sofia. Работила е в Егмонт България за любимите й от дете брандове – Хари Потър и Дисни. А в момента твори дизайни за Inspire Bulgaria – платформа за социално предприемачество и техния първи проект -– Kidz Welcome.

Събитието ще се проведе 12ти март от 19:00 ч. в сградата на Международна компютърна академия IT STEP на ул. Алабин 58. 

Местата са ограничени и регистрацията е задължителна: