Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Открит урок за деца: Какво е брандинг?

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

Напоследък чуваме все повече и повече думата “брандинг”. Какво означава тя, как може да ни влезе в употреба и защо брандингът е толкова важен в днешно време?

Заповядайте на 21.09 (събота) от 10:00 часа в  IT STEP, където Александра Илиева- дизайнер и ръководител на направление “Компютърна графика и дизайн” в IT STEP, ще се заеме с още по-сериозна мисия- да представи идеята за позициониране на бранда на ДЕЦА.

 

Александра ще сподели своите знания и опит в сферата на дизайна, базирайки се на едни от най- големите брандове. Децата ще научат как една идея може да завладее целия свят и да бъде една от най- тенденциозните теми в ежедневието ни.

Събитието е подходящо за деца на възраст между 9 и 14 години.

 

С нетърпение очакваме младите творци в сградата на Международна компютърна академия IT STEP на ул. Алабин 58.

Запазете своето място от формата по- долу.

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност