Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Открит урок за деца: Нарисувай своя герой за игра с Illustrator

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

С героите се срещаме често. Понякога са принтирани на раниците ни за училище. Понякога украсяват несесера ни. Друг път са върху корицата на тетрадките ни.

Вярваш или не, тези герои могат да оживеят.

Заповядайте на събитието “Открит урок за деца:Нарисувай своя герой за игра с Illustrator” на 28.09. Там децата на възраст между 9 и 14 години ще създадат собствени герои, които могат да оживеят и да влезят в света на игрите.

Лектор на събитието ще бъде талантливият преподавател Виолина Матева.

Започваме в 10:00 ч. в сградата на Международна компютърна академия IT STEP на ул. Алабин 58.

Събитието е безплатно, но местата са ограничени, затова заявете участие от регистрационната форма.

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност