Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Открит урок за деца: Направи своето геройче за игра с Illustrator

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

Определено едно от най- радостните занимания за децата е рисуването. Нещата ще станат малко по- сериозни: А какво ще кажете за рисуване на Illustrator? И за финал обявяваме темата: герои за игри. 

 

Всичко това се състои в нашия открит урок за деца на тема ”Направи своето геройче за игра с Illustrator”. 

 

На събитието децата ще имат възможността да боравят с основните инструменти на програмата Illustrator и с помощта на нашите специалисти да създадат свои собствени герои, които да оживеят в сюжета на игрите.

 

Събитието е подходящо за деца на възраст между 9 и 14 години.

 

Започваме на 2 ноември от 16:00 часа в сградата на Международна компютърна академия IT STEP на ул. Алабин 58.

 

Sofia Game Night се организира от Гьоте-институт България и Game Dev Summit, с генералното партньорство на The Stars Group.

 

Запазете своето място като попълните формата по- долу.

Очакваме Ви!

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност