Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Представяне на възможности с IT Step

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

 

С наближаването на новата учебна година ние от Международна компютърна академия IT Step ти предлагаме да се присъединиш към нашите курсисти, за да се потопиш в света на програмирането и дизайна. Постави началото на своето ново хоби, а защо не и на успешна кариера!

На събитието ще имаш възможност да се запознаеш с предстоящите ни курсове и ще намериш отговорите на всички въпроси, свързани с обученията в Компютъра академия IT Step.

А ако решиш да запишеш някоя от програмите ни по време на мероприятието, ще получиш и отстъпка от 20%.

 

Събитието е безплатно, но е нужна регистрация: 

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност