Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Представяне на направление "Програмиране“

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

? Знаеш ли, че човек прекарва около ⅓ от живота си на работното си място? Това са някъде около 90,000 часа. Това е доста време, за да си позволиш да работиш нещо, което не ти доставя удоволствие. 

 

Да изберете своята бъдеща професия, определено е доста отговорна задача. От този избор зависи дали ще прекарвате времето си на място, което обожавате и работата ви ще се превърне в хоби или цяла седмица ще очаквате уикенда. 

 

Ние от IT STEP приемаме кариерното ориентиране присърце. Затова организираме събития, посветени на определена професия, за да можем да ви помогнем да придобиете възможно по-добра представа за това какво ще правите на работното си място, какви ще са отговорностите ви и най-вече дали направлението, което сте избрали е за вас.
 

? Събитието ще продължи около 60 минути

 

?️ Ще ви очакваме на 8 септември от 19:00 ч. в сградата на Международна компютърна академия IT STEP на Бул.Черни връх ''51''.

 

Какво ще научим по време на събитието: 

 

✅ Къде можем да прилагаме уменията си, които програмирането развива?

✅ Какви знания са ни нужни за да започнем работа в IT сферата?

✅ Как да сме готови за предизвикателствата, пред които бихме се изправили като програмисти? 

 

Регистрирайте се за безплатното събитие на Международна компютърна академия IT Step сега и научете отговорът на тези и много други въпроси от света на програмирането.

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност