Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Програмирай за първи път с Python

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

 

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

 

Чудиш се какво представлява програмирането и дали е за теб? А дали би могъл да стартираш с основи на програмирането с Python? Имаме решение за теб и това е този безплатен урок!

 

? Кога?

28-ми март от 19:00 часа

 

✅ Какво представлява събитието?

На събитието ще се запознаеш с основните технологични метрики в сферата на програмирането. Ще разбереш в каква сфера се използва езикът Python и как можеш да се реализираш като бъдещ програмист.

 

❗ Важно:

Събитието ще се проведе онлайн чрез платформата Zoom. След регистрация на нашия уеб сайт, ще получиш имейл с линк към онлайн срещата или при твое желание, час за индивидуална консултация.

Моля, потвърди своето участие с регистрация от формата по-долу:

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност