Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Meet and code: Програмирането е детска игра!

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

Програмирането е детска игра!

Винаги си искал да създадеш собствена игра? Ние ще те научим!

 

? Кога?

 

12 октомври от 18:30 часа

 

 

✅ Какво представлява събитието?

 

Да създадеш собствена компютърна игра далеч не е толкова трудно. С помощта на нашите преподаватели, ще успееш да разработиш проект за игра, използвайки езици за програмиране като Python и Javascript. Ще започнем с няколко лесни упражнения, с които нагледно да ти покажем основните елементи на един код. След това ще създадем герои, ще определим правилата и даже ще имаме възможността да разиграем играта, която създаваме с групата. Не е нужно да имаш познания в програмирането, за бъдеш част от вълнуващото приключение, което ни предстои! ?

 

Събитието е подходящо за участници на възраст между 14 и 18 години.

 

„Настоящият проект се осъществява благодарение на подкрепата на Фондация „Работилница за граждански инициативи” , SAP и TechSoup, в рамките на инициативата „Запознайте се и програмирайте“.

 

❗ Важно:

Събитието ще се проведе онлайн чрез платформата Zoom. След регистрация на нашия уеб сайт, ще получите имейл с линк към онлайн срещата.

 

Моля потвърдете вашето участие с регистрация от линка по-долу:

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност