Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Програмирането не е страшно!

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Дали програмирането е страшно? Този въпрос интересува десетки хора.

Ако и ти си от тях, те каним на нашия безплатен семинар на 24 август 2021 от 19:00 часа , където ще ти разкажем повече за професията.

Ще разбереш защо това е една от най-високо платените работни позиции в България и по света днес, откъде да започнеш и какво да очакваш. Също така на събитието ще получиш ценни съвети и източници на информация, които ще са полезни за твоето развитие във сферата, както и какъв е кариерният път на един програмист.

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност