Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

SGN2022: TikTalks (за деца и родители)

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Нашият прочит на „полезното с приятното“ по време на Sofia Game Night 2022! 💡✨

 

 

🗓Кога?

5-ти ноември, 17:30 ч.

 

📌 Къде?

Откритият урок по видеообработка ще се проведе в новия офис на IT STEP на бул. „Сливница“ 188, ет. 2

Интерактивният семинар за родители ще се проведе в непосредствена близост до академията. Точен адрес предстои да обявим.

 

✅ Какво?

По време на открития урок по видеообработка за YouTube и TikTok децата и тийнейджърите ще научат полезни съвети за това как да придадат един по-изпипан изглед на своите видеа. Ще обърнем внимание на елементи като звук, ъгъл на заснемане, светлина, пост-обработката и т.н. Всички присъстващи сами ще опитат да сглобят едно истинско професионално видео!

Междувременно ще проведем интерактивен семинар за родители с гост-специалисти, с които ще си поговорим как децата да бъдат напътствани, а не контролирани в онлайн средата. Считаме, че темата е от изключителна важност, предвид постоянното присъствие на малчуганите в интернет и рисковете, които крие това необятно пространство.

 

Моля, регистрирайте се, за да запазим вашето място. 🔽 Възможно е на по-късен наш представител да се свърже с вас за допълнителна информация.

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност