Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Лятна компютърна академия: направление "Дизайн"

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

 IT STEP е мястото, където всяко дете има възможност да използва модерни компютърни технологии и да създаде свой пейзаж или ефектно изображение, докато се забавлява.

Международна компютърна академия IT STEP организира отворено събитие, посветено изцяло на децата, технологиите и изявата на техния творчески потенциал.

Мероприятието е подходящо за млади мечтатели на възраст между 9 и 14 години, които вярват, че няма нищо невъзможно, стига да си достатъчно смел да го поискаш.

Малчуганите ще използват за свой помощник Adobe Illustrator и Adobe Photoshop - едни от най-добрите програми за редактиране на изображения. Нашите професионални дизайнери ще се погрижат в рамките на 50 минути малките творци да се научат да създават сами дигитални изображения. 

Междувременно, за родителите сме подотвили подробна информация за Лятната компютърна академия на IT Step - мястото, където организираме много технологични приключения през лятото, чрез които малчуганите усвояват уменията на бъдещето.

Програма:

Старт:11:30ч.

Родителите ще бъдат поканени на презентация, докато малчуганите творят. След това родителите ще се запознаят с творбите на децата.

Край: 12:30ч.

Събитието ще се проведе на 27.06 (събота) от 11:30 ч. в сградата ни в Международна компютърна академия IT STEP на ул. "Алабин" 58.

Събитието е безплатно. Побързайте да запазите своето място, понеже местата са ограничени. Нужно е предварително да заявите участие като се регистрирате!

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност