Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Лятна компютърна академия: направление "Програмиране"

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

Ако детето ви си мисли, че да направи собствена игра е трудно, доведете го на нашето събитие. Ние ще му покажем как чрез различни платформи да създаде собствени игри, да развива въображението и логиката си и не на последно място да се забавлява. 

С преподавателите от IT Step програмирането е лесно и достъпно дори за по-малките.

В този кратък уъркшоп, децата ще могат да упражнят своята креативност, логика и работа в екип и да направят своите първи стъпки в света на програмирането.

Междувременно, за родителите сме подготвили подробна информация за летните ни програми. Ние ви каним да се присъедините към семейството на IT Step, където учениците усвояват уменията на бъдещето!

Програма:


Старт:10:30 ч.


Родителите ще бъдат поканени на презентация, докато малчуганите творят. След това ще се запознаят с творбите на децата.


Край: 11:30 ч.

Събитието е подходящо за деца между 9 и 14 години и ще се проведе на 27.06 (събота) от 10:30 ч. в сградата ни в Международна компютърна академия IT STEP на ул. "Алабин" 58.

Събитието е безплатно. Побързайте да запазите своето място, понеже местата са ограничени. Нужно е предварително да заявите участие като се регистрирате.

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност