Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Testdrive на професии в IT сектора

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

 

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

 

Мислил ли си за кариера в IT сектора?

 

Вероятно си попадал на често споменаваните предимства: конкурентното заплащане, възможности за дистанционна работа и множество допълнителни придобивки.

 

Въпреки това все още се чудиш дали е за теб! Колкото и клиширано да звучи, за да разбереш, трябва първо да опиташ. Основавайки се на тази концепция създадохме нашето Testdrive събитие.

 

Какво представлява Testdrive?

Testdrive най-общо е възможност да пробваш едно нещо, за да бъдеш сигурен, че то е за теб. Ако искаш да си купиш "Ламборгини", вероятно първо ще искаш да го покараш, за да събереш впечатления и да прецениш поведението му на пътя. Така е и с професиите в IT сектора. Преди да инвестираш времето си в кариера в тази сфера, трябва да знаеш какво да очакваш, какво предстои.

 

Е, ние ти даваме тази възможност. Ела и се включи в нашето Testdrive седемдневно събитие, което ще ти помогне да направиш правилния избор за теб! Очакват те 5 професии и много перспективи.

 

✅ Защо си струва да се включиш?

В продължение на 7 дни ще се провеждат workshop събития, в които може да се включиш напълно безплатно. Професионалисти от индустрията ще ти разкажат в детайли за това какви знания и умения трябва да имаш, за да се реализираш в едни от най-търсените професии в сектора. Ще имаш възможност да бъдеш част от реални задачи и казуси от практиката.

 

❓ За кого e подходящо събитието?

За хора от различна възраст и с различни интереси. Както за студенти, които тепърва предстои да се ориентират кариерно, така и за тези, които искат да се преквалифицират в по-перспективна професия.

 

? Програма на събитието:

Ден 1 - 14 март от 19:00 ч.

Уебинар „Въведение в спецификите на IT сектора“ - въпроси и кариерни насоки;

Ден 2 - 15 март от 19:00 ч.

Професия „мрежов специалист“ -  компютърна сигурност и защита;

Ден 3 - 16 март от 19:00 ч.

Професия „програмист“ - специфики на front-end/back-end development;

Ден 4 - 17 март от 19:00 ч.

Професия „3D дизайнер“- специфики на 3D моделирането, основи на анимацията и интериорен дизайн;

Ден 5  - 18 март от 19:00 ч.

UI/UX дизайнер - създаване на сайтове, мобилни приложения и дигитални продукти от различно естество;

Ден 6  - 19 март от 19:00 ч.

Професия „ IT рекрутър" - как да правим качествен подбор на кадри в IT сектора;

Ден 7 - 21 март от 19:00 ч.

Обобщаващ уебинар – Перспективи, въпроси и отговори;

 

За да се включиш в събитието, се изисква предварителна регистрация! Моля, попълни формата по-долу.

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност