Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Професията "Дизайнер"

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Чудиш се какво представлява представлява работата на дизайнера и дали е за теб? Какви отговорности ще имаш? Какви предизвикателства ще те очакват? Как да ги преодоляваш? Отговорите на тези и още много други въпроси, свързани с тази професия, ще получиш на нашето безплатно събитие!

 

🕖 Кога?

2-ри ноември от 19:00 часа

 

? Къде?

Очакваме те на бул. "Черни връх" 51, ет. 2,  за Компютърна академия IT STEP. (Входът е от задната страна на сградата, откъм ул. „Борис Николов – Моката“).

 

✅ Какво представлява събитието?

Това събитие ще протече под формата на отворена дискусия. Ще се запознаеш с трима от преподавателите в направление "Компютърна графика и дизайн". Ще разбереш откъде трябва да започнеш и къде трябва да стигнеш, за да станеш реализиран дизайнер. Ще разбереш от професионалисти положителните, а и отрицателните страни на работата като дизайнер, както и отговорностите, които те очакват. Ще можеш свободно да задаваш своите въпроси и ще получиш отговори от гледна точка на дългогодишния опит в сферата и натрупаните знания и опит. 

 

Моля, потвърди своето участие с регистрация от линка по-долу:

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност