Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Курс: Триизмерна графика и интериорен дизайн

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

Днес 3D визуализацията се прилага във все повече сфери, а кадрите, които го владеят, са все по-търсени. 

Ако сте от типа хора, които могат лесно да си представят обекти, знаейки точно как биха изглеждали в определена среда, тогава триизмерната графика е точно за вас. 

Нашите квалифицирани преподаватели ще се погрижат да изучите актуални софтуер и техники, така че да можете да се справите безупречно в работата си.

Какво покрива обучението:

Autodesk 3ds Max

Редакторът Autodesk 3ds Max е един от лидерите на пазара на триизмерната графики, използван в рекламата, киното, анимацията, компютърните игри. В този курс ще ви научим да създавате триизмерни обекти, сцени, реалистично да ги визуализирате.

Интериорен дизайн

Интериорният дизайн и 3D визуализация на интериора е специфична, но популярна и интересна област на дизайна. Техническите познания за работа ще ви даде курсът по Autodesk 3ds Max, но за да можете да работите грамотно с интериора ще имате нужда от повече знания, които ще ви дадем на този курс.

Autodesk AutoCAD

Системите за автоматизирано проектиране като AutoCAD освободиха съвременните инженери от хартията и моливите. А дизайнер, който е решил да твори в областта на интериора и архитектурата, а и в сферата на компютърните игри също, задължително трябва да е запознат с този продукт и да има поне обща представа от работа с чертежи.

Програмата включва:

Autodesk 3ds Max:

  • Основи на курса;
  • Материали и текстури;
  • Фотореалистични осветление и визуализация

Интериорен дизайн:

  • Въведение в интериорния дизайн;
  • Светлина и стилистика
  • Материали и технология
  • Дизайн на жилищни и общи пространства

Autodesk AutoCAD:

  • Създаване и работа с обекти
  • Работа по проекти

Начална дата: 18.11.2019 г.

График: сутрешна група (понеделник - 08:00 - 11:00 ч. и вторник - 09:30-11:00) или вечерна (понеделник - 19:00 - 22:00 ч. и сряда - 19:00-20:30 ч.)

Продължителност на обучението: 6 месеца

Цена: 220 лв. на месец

За записване, използвайте регистрационната форма или се свържете с нас на телефон 02/494-22-50

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност