Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Работилница за TikTok видеа

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

Поради големия интерес към събитието можете да го посетите по - късно. Тъй като спазваме мерките за сигурност организираме същата работилничка и в 13:00 ч. 

IT STEP е мястото, където всяко дете има възможност да използва модерни компютърни технологии и да развива уменията на бъдещето, докато се забавлява.

На 25 юли организираме работилничка, посветена на децата и придобиването на умения, свързани със създаването на видеа. За целта ще използваме TikTok - популярното приложение за кратки клипове, даващи максимално количество съдържание. Децата ще разгърнат своя творчески потенциал и с помощта на наш преподавател ще изразят идеите си.

 

Работилничката е подходяща за млади креативни създатели на възраст между 8 и 14 години, които вярват, че няма нищо невъзможно, стига да си достатъчно смел да го поискаш. Препоръчително е участниците да имат Tik Tok акаунт.

Най - добрите видеа ще бъдат публикуване в акаунта на IT Step! :) 

 

Кога: 25.07.2020 (събота)

Къде: В сградата на Международна компютърна академия IT STEP на ул. "Алабин 58". В случай че времето позволява, ще се преместим в Градската градина (парка на Народния театър).

 

Програма

Старт: 11:00 ч. - Старт на събитието на ул. "Алабин" 58.

Край: 12:20 ч.

 

Родителите ще бъдат активна част от събитието и за тях сме приготвили подробна информация за Лятната компютърна академия на IT Step.

 

Бихме искали да ви уверим, че спазваме всички мерки за сигурност, защото вашето здраве е важно за нас. Залите ни са големи, така че ще осигурим нужното пространство, за да има социална дистанция между хората. Следим стриктно и носенето на маски от всички посетители и членове на екипа. Имаме и изобилие от дезинфектанти, както и ултравиолетови лампи за почистване на всякакви повърхности. 

Местата за събитието са изчерпани!

Очакваме регистрираните с нетърпение!