Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Обучение по Data algorithms and structures

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

 

Този курс може вече да не е част от програмата на IT STEP. Посетете страницата https://itstep.bg/education-adults, за да се запознаете с актуалните ни обучения.

Независимо дали сте студент или работещ програмист и независимо в каква област работите, познаването на алгоритми и структури от данни е от съществено значение. Вероятно сте използвали списък или стек, но знаете ли как те работят? Ако не, тогава не можете да сте сигурни, че взимате правилните решения за това кой алгоритъм да използвате. Запознайте се с основните структури и алгоритми в програмирането с курса ни Data algorithms and structures.

За кого е подходящ курсът?

Обучението е въвеждащо и изцяло практически насочено, подходящо е за тези, които имат начални познания и желаят да ги доразвият към едно професионално ниво.

Продължителност на обучението

Общата продължителност на обучението е 18 учебни часа. Обучението ще се проведе в малки групи, с цел много повече индивидуално внимание на лектора към курсистите по време на практическите упражнения.Курсът ще се провежда всеки понеделник от 19:00 до 22:00 часа и сряда от 19:00 до 20:30 часа.

 

Студентите в този поток ще се обучават от 21-ви март до 6-ти април. Завършилите ще имат възможност да получат сертификат от нашата академия!

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност