Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Пробен урок: Основи на Illustrator

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Ако все оше не си се докосвал до възможностите на Adobe Illustrator, не чакай повече! Ела на нашия пробен урок “Основи на Illustrator”.

 

? Кога?

14 октомври от 19:00 часа

 

? Къде?

Онлайн или в нашия офис на бул."Черни връх" 51 *входът е от задната старана на сградата*. Нашите колеги са готови да проведат индивидуална консултация и да отговорят на всякакви въпроси във връзка с предстоящите ни курсове по "Компютърна графика и дизайн".

 

✅ Какво представлява събитието?

На това събитие можеш да разбереш:

 

- Каква е структурата на софтуера Illustrator;

- Как да векторизираме растерен файл;

- Кои са най-необходимите/любимите инструменти на дизайнерите;

- Как да работим с криви;

- Кои са най-важните клавишни комбинации в помощ на дизайнера;

 

❗ Важно:

Бихме желали да Ви уведомим, че събитието е съобразено с мерките за регулиране на разпространението на COVID-19. Събитието ще се проведе онлайн чрез платформата Zoom. След регистрация на нашия уеб сайт, ще получите имейл с линк към онлайн срещата или при ваше желание, час за индивидуална консултация.

 

Моля потвърдете вашето участие с регистрация от линка по-долу:

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност