Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Пробен урок: Какво означава да си програмист?

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Чудиш се какво преставлява програмирането и дали е за теб?

Нямаш представа от това кой език за какво служи?

Имаме решение за теб. Ела на нашето събитие "Пробен урок: Какво означава да си програмист?" и си отговори на всички въпроси, свързани с програмирането.

? Кога?

28 септември от 19:00 часа

? Къде?

Очакваме те на бул. "Черни връх" 51 *входът е от задната старана на сградата*

 

✅ Какво представлява събитието?

На събитието ще се запознаете с основните технологични метрики в сферата на програмирането. Ще разберете в каква сфера се използва всеки от езиците и как можете да се реализирате като бъдещ програмист.

Събитието е подхоящо за лица от 16 до 55 години.

 

❗ Важно:

Бихме желали да ви уведомим, че събитието е съобразено с мерките за регулиране на разпространението на COVID-19 и за тази цел, местата са ограничени.

Моля потвърдете вашето участие с регистрация от линка по-долу:

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност