Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Обучителен курс по UX/UI

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

 

Този курс може вече да не е част от програмата на IT STEP. Посетете страницата https://itstep.bg/education-adults, за да се запознаете с актуалните ни обучения.

Повече за курса

Този практически курс ще ви запознае с основните принципи и процеси използвани при създаването на продукти с добра ползваемост чрез фокус върху нуждите на крайния потребител. Обучението ще ви въведе в сферата на UX/UI дизайна и основните принципи на проектирането му. Ще се запознаете със спецификите на потребителския интерфейс, развитието и тенденциите му.

За кого е подходящ?

Курсът е предназначен както за абсолютно начинаещи, така и за тези, които имат начални познания и желаят да ги доразвият към едно професионално ниво. Много подходящ е за начинаещи графични дизайнери, маркетинг специалисти, администратори на уеб съдържание, уеб ентусиасти.

Продължителност на обучението

Общата продължителност на курса е 54 учебни часа, занятията ще се провеждат всеки понеделник (от 19:00 до 22:00 часа) и сряда (от 19:00 до 20:30 часа). Обучението ще се проведе в малки групи, с цел много повече индивидуално внимание на лектора към курсистите по време на практическите упражнения.

 

Курсът започва на 28-ми март и приключва на 1-ви юни.

 

След приключване на обучителният курс ще получите сертификат от нашата академия!

 

 

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност