Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Пакет "Видеообработка"

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

 

Този курс може вече да не е част от програмата на IT STEP. Посетете страницата https://itstep.bg/education-adults, за да се запознаете с актуалните ни обучения.

 

Искаш да обработваш видеа? Не, не... Искаш да обработваш наистина яки видеа! Започни от нулата или доразвий своите умения с пакет "Видеообработка"!

 

Повече за пакета

Пакетът включва два курса, на които ще научиш всичко необходимо за работа с програмите на Adobe - Premiere Pro и After Effects. В пакета са включени и занятия, които имат за цел да обърнат специално внимание на звуковата среда, в която се заснемат видеата, както и да разяснят особеностите на звуковата пост-обработка. 

Ще усвоиш ключови знания, които ще ти бъдат нужни, за да започнеш или усъвършенстваш професионалната си подготовка в света на видеата!

Можеш да научиш подробно за курсовете по "Adobe Premiere Pro" и "Adobe After Effects" на посочените линкове:

Adobe Premiere Pro - https://itstep.bg/events/adobe-premiere-training-course

Adobe After Effects - https://itstep.bg/events/adobe-after-effects-training-course

 

Имаш възможност да се включиш и поотделно в курсовете (ако не желаеш да се възползваш от целия пакет).

 

За кого е подходящ?

Занятията в пакета са предназначени както за абсолютно начинаещи, така и за тези, които имат начални познания и желаят да ги доразвият.

Продължителност на обучението

Общата продължителност на обучението е 60 учебни часа. Обучението ще се проведе в малки групи, с цел много повече индивидуално внимание на лектора към курсистите по време на практическите упражнения. Курсът ще се провежда всяка неделя (от 15:30 до 20:00 ч.) в продължение на периода 03.04 - 19.06.

 

Завършилите ще имат възможност да получат сертификат от нашата академия!

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност