Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Уебинар: Как да изградим рутина в трудни времена?

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

Постоянното седене у дома е ново предизвикателство, пред което повечето от нас са изправени. Да спестим време от пъуване с градски транспорт, излизане с приятели, посещаване на фитнес залата е нещо нетипично и ни дава няколко допълнителни часа на ден. В момента разполагаме с достатъчно време да изградим полезни навици или пък да научим умение, което винаги сме искали да имаме.

 

Как да пренаредим ежедневието си, така че да се чувстваме комфортно и да правим нещо градивно? Александра Стоянова ще ни предложи няколко трика, с които стоенето у дома може да се превърне в приятно преживяване. 

 

В уебинара ще си поговорим за:

Навиците и как се създават те?
Как да създадем нова рутина по време на извънредното положение?
Защо е важно да поддържаме рутина?

 

Очакваме ви пред екраните на 31ти март в 18:30 ч. :)

#stayathome

 

За да получавате безплатни материали и новини от IT Step се присъединете към нашата фейсбук група:

https://www.facebook.com/groups/900729803725286/about/  

 

Уебинарът е безплатен, но регистрацията е задължителна:

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност