Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Уебинар: Как да учим ефективно онлайн?

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

Онлайн курсовете са чудесно нещо. Не се налага лично да присъствате някъде, а просто  да седнете с компютъра си вкъщи и получавате инструкции от вашия преподавател.

Въпреки че онлайн курсовете могат да бъдат по-удобно и по-евтино средство за учене, понякога концентрирането може да бъде трудно. Има много разсейвания - от социалните медии, имейлите до изкушението да спиш, особено когато учиш на леглото си. 

Ако току-що сте се записали в онлайн курс и се мъчите да сте постоянни, не сте сами ... много студенти преминават през същото. Александра Илиева ще ви сподели как се справя с дистанционната форма на учене и преподаване с примери от опита си. 

 

Александра Илиева е ръководител катедра Компютърна графика и дизайн в IT Step Sofia. Работила е в Егмонт България за любимите й от дете брандове – Хари Потър и Дисни. А в момента твори дизайни за Inspire Bulgaria – платформа за социално предприемачество и техния първи проект -– Kidz Welcome.

 

Пожелаваме ви приятен престой у дома и ви очакваме на 20ти март в 19:00 ч. пред екраните. :) 

 

Участието в уебинара е безплатно, но се изисква регистрация: 

 

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност