Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Уебинар: Представяне на програмата "Разработване на софтуер"

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

Как да се реализираш в IT сферата и да станеш част от най - бързо развиващите се индустрии в света?

 

Ние от Международна компютърна академия IT Step сме убедени, че ако притежаваш желание, положиш усилия и се довериш на нашите препоръки, ще можеш успешно да се развиваш и да станеш част от IT индустрията. 

 

По време на този уебинар Иво Иванов ще ти сподели какво включва учебната програма по специалност "Разразботка на софтуер". 

 

Иво Иванов има 15 години професионален опит в компании като HP, DXC, Microfocus, Mellon Technologies, Interoute и др. Преподава в IT Step от самото създаване на Академията, като вече има студенти, които работят в компании като IBM и Codix. Занимавал се е с поддръжка на CISCO и Juniper базирани мрежи, разработване на софтуер, системна и application администрация.В момента работи като BIG DATA Solution Architect/ BIG DATA I DevOps TL по проект за автономни коли на един от най-големите немски производители в бранша. 

 

След информацията за цялостния курс на Международна академия IT Step ще имаш възможност да зададеш въпросите си относно обучението при нас, както и да разбереш как да се включиш в програмите ни. :) 

 

А ако не успееш да присъстваш на уебинара се запознай по - подробно с програмата на обучението тук: https://itstep.bg/razrabotvane-na-software

 

 

Събитието ще се проведе в youtube, а линк ще получите преди началото му.Очакваме те пред екрана! :)
#stayathome

За да получаваш безплатни материали и новини от IT Step се присъеди към нашата фейсбук група:
https://www.facebook.com/groups/900729803725286/about/

Уебинарът е безплатен, но регистрацията е задължителна:

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност