Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Уебинар: Управление на времето за креативни хора

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

Чуйте нашите съвети за управление на времето за творчески натури, за да научите как да организирате работата си по - добре и по-ефективно времето си.

Когато става въпрос за създаване на дизайн,писане или друга творческа работа, управлението на времето е от решаващо значение. Не винаги креативните хора успяват да се справят със срокове и това беше наше вдъхновение да създадем този уебинар.

Алекс Илиева, която има дълъг опит с творчески проекти ще сподели нейните съвети и трикове за управление на времето с вас.

Александра Илиева е ръководител катедра Компютърна графика и дизайн в IT Step Sofia. Работила е в Егмонт България за любимите й от дете брандове – Хари Потър и Дисни. А в момента твори дизайни за Inspire Bulgaria – платформа за социално предприемачество и техния първи проект -– Kidz Welcome.

Можете да участвате в уебинара като кликнете тук: meet.google.com/cwp-oujp-hzu
Пожелаваме ви приятен престой у дома и ви очакваме на 26ти март в 18:30 ч. пред екраните. :)

 

Уебинарът е безплатен, но регистрацията е безплатна:

 

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност