Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Уебинар: Представяне на летните програми за деца в IT Step

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

Скъпи родители, ако търсите начин да направите лятната ваканция на децата си не само интересна и забавна, но и полезна, ние от Международна компютърна академия IT STEP сме насреща!

 

Лятната ни академия за деца между 8 и 12 години ще въведе децата Ви в света на технологиите чрез едно незабравимо лятно приключение с много практически упражнения, предизвикателства и игри. Академията ще се проведе в две вълнуващи и модерни направления: “Програмиране и занимателна логика” и “Приложен дизайн”. 

Международна компютърна академия IT Step e мястото, където децата усвояват уменията на бъдещето и се научават да ги прилагат на практика. Ще ви запознаем и с Малка Компютърна Академия и ако имате въпроси ние ще отговорим подробно на тях.

Калина Димитрова ще сподели как децата създават свои собствени проекти и работят в екип. Прекрасна възможност за малчуганите да са подготвени, независимо какъв кариерен път ще поемат. Как правим това и повече за методите на IT Step ще разберете на 24ти април.

Очакваме ви пред екрана!

А ако не успеете да присъствате на уебинара се запознайте по - подробно с програмата на обучението тук: https://itstep.bg/malka-kompyutrna-akademiya

 

Събитието ще се проведе в youtube, а линк ще получите преди началото му. :) 


#stayathome

За да получавате безплатни материали и новини от IT Step се присъединете към нашата фейсбук група:
https://www.facebook.com/groups/900729803725286/about/

Уебинарът е безплатен, но регистрацията е задължителна:

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност