Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Уебинар: Разликата между Youtube и цялостен онлайн курс

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

Каква е разликата между един бърз видео урок в youtube и цялостен курс?
Изглежда ни доста примамливо да усвоим определено умение в рамките на 20 минути от Youtube, но дали това е оптимален начин за учене? Или имаме нужда от месеци усвояване на различни уроци и практическа работа?

Александра Илиева ще ви разкаже повече за плюсовете и минусите на различните типове обучения. Какво ни дават и за какво е хубаво да следим когато започваме курс или преглеждаме кратки видеа.

Александра Илиева е ръководител катедра Компютърна графика и дизайн в IT Step Sofia. Работила е в Егмонт България за любимите й от дете брандове – Хари Потър и Дисни. А в момента твори дизайни за Inspire Bulgaria – платформа за социално предприемачество и техния първи проект -– Kidz Welcome.

Можете да участвате в уебинара като кликнете тук: meet.google.com/epd-xwjt-qan

Пожелаваме ви приятен престой у дома и ви очакваме на 25ти март в 18:30 ч. пред екраните. :)

 

Уебинарът е безплатен, но регистрацията е задължителна:

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност