Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Защо да стана програмист?

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

Случвало ли Ви се е да присъствате на разговор, в който силно се развива темата за програмирането? Приятелите Ви споделят идеи, концепции, разбирания. За съжаление вие така и не можете да се включите...

 

Ето и най- подходящият момент да промените това. На събитието "Защо да стана програмист?". Ще разберете защо това са едни от най- високо платените работни позиции в България и по света днес, откъде да започнете и какво да очаквате. Също така на събитието ще получите ценни съвети и източници на информация, които ще са полезни за вашето развитие във сферата.

 

Събитието започва от 19:00 часа на 26.08,2021

 

Вземете си доброто настроение, защото ние ще Ви очакваме в сградата на Международна компютърна академия IТ Step на Бул. Черни Връх 51.


 

Събитието е безплатно, но не забравяйте да попълните формата ни по- долу.

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност