Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Защо да стана програмист?

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Уважаеми посетители,

Това е изминало събитие от програмата на IT STEP. Посетете https://itstep.bg/events, за да разгледате текущите ни събития.

„Защо да станеш програмист?“ най-вероятно ти се върти в главата като въпрос, защото…

С нарастването на значимостта на дадена тема, нараства и вниманието на хората към нея. Така се случи с темата за професиите в IT.

Вероятно на мнозина от вас е минавала мисълта да станете част от бранша, работейки от разстояние и припечелвайки добри пари. Но естествено са се появявали и много въпроси.

Иван Зерков е един от основателите на IT STEP в България. Една от отговорностите му е да ръководи Центъра за професионално обучение към Академията. Точно от ролята си на мениджър, също и на млад и амбициозен човек, който иска да помага и на другите хора да развиват себе си и да подобряват стандарта си на живот, Иван ще ви разкаже, защо програмирането е най-високо платеното направление в ИТ, как да поемете по пътя към информационните технологии и те да станат ваша професия, допълнителна работа или просто хоби и какво всъщност ще се случи когато започнете работа в сектора.   


Събитието започва от 19:00 часа на 26ти февруари.

Вземете си доброто настроение, защото ние ще Ви очакваме в сградата на Международна компютърна академия IТ Step на ул. Алабин 58.

Събитието е безплатно, но не забравяйте да попълните формата ни по- долу.
 

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност