Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Жените в IT сектора

Запази своето място

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност

Какъв по-добър повод да си поговорим за успехите на жените в IT сектора от най-женския празник? Потопете се в света на технологиите и открийте отговори на въпроси като: Какво е да си жена в IT? Кои са най-добрите съвети, които жените специалисти в тази сфера биха дали? Ще научите всичко това по време на нашето събитие. 

 

📅 Кога?

7-ми март от 19:00 ч.

 

📌Къде?

Очакваме ви на бул. "Черни връх" 51, ет. 2, за Компютърна академия IT STEP. (Входът е от задната страна на сградата, откъм ул. „Борис Николов – Моката“).

 

✅ Какво представлява събитието?

Събитието ще е под формата на дискусия, с кратка презентация. В него ще вземат участие нашите най-добри преподавателки ( в направление "Програмиране" и "Дизайн"). Ще имате възможността да се запознаете отблизо с техните истории и да почерпите вдъхновение от техния опит. 

Събитието ще се проведе на две части (в две различни зали), като вие ще имате възможност да избирате къде желаете да присъствате и кое е най-любопитно и полезно за вас. 

 

Очаква ви и допълнителна изненада...

 

Моля, потвърдете участие, като попълните регистрационната форма по-долу.

 

Запази своето място

Местата са ограничени, запази си място.

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Съгласен съм с обработката на моите лични данни Политика за конфиденциалност