София, ул. Алабин №58

Как да ползваме безплатно HERE Maps за създаването на приложения

Входът е
свободен
ул. Алабин №58

До началото:

дни
часа
минути
секунди
2019/04/23 19:00:00

Как да ползваме безплатно HERE Maps за създаването на приложения

Location-based apps

Данните за локация направиха възможни едни от най-бързо растящите компании в света. Lyft наскоро се листнаха на борсата, a сега и Uber започнаха да се готвят за IPO. 

Но карите, върху които се използват данните за локация са истинския ключ към успеха.

 

Google Maps са безспорният лидер що се отнася до карти за крайния потребител. Но когато говорим за индустриални клиенти, като автомобилостроители, които трябва да следят supply chain-a си или фармацевтични компании, които следят доставките си на лекарства, лидерът е HERE Technologies. 

И докато Google, като технологична компания, набляга на снимки на улиците и листване на местни бизнеси, в HERE работят основно хора с географско образование, които гарантират актуалността и точността на картите. 

HERE XYZ

Here Technologies XYZ platformНаскоро компанията лансира платформата XYZ. Чрез нея можете да създадете специализирани, location-aware live апове, без да се налага да пишете код. В последните години HERE подобрява възможнстите да използвате карите им, за да създавате собствени приложения. 

 

За събитието 

Александър Тодоров, регионален мениджър за HERE Technologies, ще обясни повече за възможностите за безплатно ползване на HERE Maps за създаването на приложения. 

Събитието ще се проведе на 24 април от 19:00 ч. в сградата на Международна компютърна академия IT STEP на ул. Алабин 58. 

За да вземете максимума от събитието ви насърчаваме да си направите регистрация в https://developer.here.com/events/community-eeu и разгледате преди това. 

 

Трябва да се регистрирате във формата по-долу. Не пропускайте възможността за един час можете да получите поглед отвътре и да има кой да ви отговори на въпросите.

Регистрирай се

Име, Фамилия*
Телефон*
E-mail*


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!