Град София, бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

IT English Speaking Club

29 септември
19:00
Входът е
свободен
бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

До началото:

дни
часа
минути
секунди
2017/09/29 19:00:00

*Провеждането на срещите на IT English Speaking Club е преустановено. Благодарим на всички досегашни участници в срещите ни по разговорен английски. Ще бъдете информирани при евентуално повторно стартиране на клуба.

 

Искате да развивате своя английски език или просто да се срещнете с нови и интересни хора и да поговорите за новостите в IT? Заповядайте на поредната среща на IT English Speaking Club, която ще се проведе на този петък от 19:00ч. на бул. Александър Стамболийски 55, етаж 7. Събитието е организирано от Международна компютърна академия IT STEP, като ежеседмична среща-дискусия, която да позволява на специалисти и студенти в сферата на технологиите да упражняват своя английски език в неформална обстановка, дискутирайки релевантни за тях теми.

В IT English Speaking Club ще имате възможността да развивате нивото на разговорния си английски, в приятелска атмосфера и без да се притеснявате дали ще допускате грешки. Освен, че ще обсъждате новостите в сферата на технологиите с други професионалисти, ще имате възможност да се включите и в организираните игри и упражнения, с които да тествате и усъвършенствате езиковите си умения.

Клубът е подходящ, както за хора, които са учили английски, но все още нямат достатъчно практика и увереност в езика, така и за тези които имат добри езикови компетенции, които искат да поддържат и усъвършенстват.

Модератор на срещата е Steve Heuer, журналист от California State University, Sacramento, водил обучения и клубове по разговорен и технически английски в редица IT компании като Continuum, Clickky и др.

 


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!